Neem contact op

Disclaimer

Alle informatie die je op deze website kunt vinden, hebben wij zorgvuldig samengesteld. Helaas kunnen wij toch niet instaan voor de volledigheid en juistheid van de informatie. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de informatie. Wij doen ons best om de informatie onder andere in onze blogs up-to-date te houden, maar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onvolledige of onjuiste informatie op onze website.

Ook zul je op onze website links vinden naar andere, externe websites. Omdat deze websites niet van ons zijn, kunnen wij hier ook geen enkele invloed op uitoefenen. Vandaar dat wij ook niet aansprakelijk of verantwoordelijk zijn voor de inhoud van deze websites.

 In het kader van transparantie willen we je er ook op wijzen dat sommige links op onze website affiliate links zijn. Dat betekent dat als u de linkt volgt en een aankoop doet, wij een commissie verdienen. Dit kost jou gelukkig niets extra’s! Wij beloven dat wij geen links opnemen naar producten of diensten waar wij zelf niet achter staan, enkel om commissie te verdienen. 

Op de informatie op deze website, maar ook op ons logo rusten bepaalde intellectuele eigendomsrechten, waaronder het auteursrecht. Graag wijzen we je erop dat niets op deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen, bewerkt of openbaar gemaakt mag worden op enige wijze zonder dat wij hiervoor voorafgaande toestemming hebben verleend. Neem vooral contact met ons op, mocht je dit toch willen doen!

Het staat jou natuurlijk wel vrij om te linken naar onze website, maar daarbij mag de goede naam van het Process Communication Model®️ of Process Communication Nederland niet worden aangetast. Ook is het jou niet toegestaan om te doen alsof wij toestemming hebben gegeven voor het opnemen van bepaalde informatie of logo’s van het Process Communication Model®️ of Process Communication Nederland indien dit niet het geval is.

Neem vooral contact met ons op als je denk dat bepaalde informatie op onze website onjuist of onvolledig is. De contactgegevens vind je onderaan onze website.

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?