Neem contact op
Miriam Smit-Vuijk

Miriam Smit-Vuijk

PCM trainer & coach

Samenwerken begint bij zelfkennis

Informatie

Plaats: Den Haag, Nederland
Talen: Nederlands, Engels
Specialisme: Business, Leiderschap, Loopbaancoaching, Persoonlijke coaching, Toon alles (3) Stressmanagement, Teamontwikkeling
Telefoon: 0626430987
E-mail: miriam@csweet.nl

Over mij

"Je gezicht spreekt boekdelen" - een opmerking die je niet altijd ziet aankomen. Communiceren doen we de hele dag door. Zelfs als we niet in contact zijn met een ander. Onze woorden, toon, gebaren, houding, gezichtsuitdrukking - alles doet mee. Vaak communiceren we bewust, soms onbewust. Hoe kun je communiceren op een manier die bij je past? En hoe kun je in verbinding zijn en blijven met anderen? Dat begint bij zelfkennis - weten wat jouw voorkeuren zijn, weten wat je laat zien als je lekker in je vel zit èn wat je doet als je onder druk staat.

Jij bent je krachtigste tool in een goede samenwerking met anderen. Want als je communiceert vanuit jouw kracht èn kunt inspelen op de voorkeur van een ander, ben je echt in verbinding met elkaar.

Ik adviseer en coach mensen en organisaties hierbij. Al meer dan twintig jaar. Voornamelijk bij grote multinationals, maar ook bij semi-overheidsorganisaties en belangenverenigingen. Daarbij combineer ik mijn ervaring op het gebied van interne communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Om zo een gezicht en stem te geven aan alle mensen die een organisatie maken tot wie ze is, en tegelijkertijd individuen te coachen en te trainen op hun communicatievaardigheden. Ik gebruik het Process Communication model als manier om inzicht te bieden in iemands persoonlijke communicatievoorkeuren en drijfveren.

My background as an English interpreter and spending many years working at multinationals have provided me with the right experience to also train and coach in English.

Spreekt dit je aan? Dan maak ik graag kennis met je!

C-Sweet Communications: Change consultant | Connector | Conceptual thinker | Coach & inspirator

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?