Neem contact op
Rona Cremers-Oosterhoff

Rona Cremers-Oosterhoff

PCM trainer

Create & lead high performing teams by building true connection

Informatie

Plaats: Amsterdam, Nederland
Talen: Nederlands, Engels
Specialisme: Business, Leiderschap, Persoonlijke coaching, Teamontwikkeling
Telefoon: +31(0)642156311
E-mail: ronaoosterhoff@gmail.com

Over mij

Mijn focus in training en (agile) coaching ligt op het maken van de echte connectie. Waarbij Passion For People het verschil kan maken tussen een groep mensen en het worden van een zelfsturend, high performing team.

Wat is de optimale teamcompositie voor het gezamenlijke doel? En hoe sta je daar zelf in als individu - in connectie met teamleden of andere stakeholders?

Tijdens mijn jarenlange verblijf in management consulting & als project manager in internationale organisaties heb ik verschillende reorganisaties, transformatie- of digitalisatieprojecten begeleid. De een kleiner, de ander op wereldwijde schaal, met internationale, diverse teams. En 1 topic springt er daar bij mij ieder keer weer uit: gemotiveerde mensen of teams maken het verschil: ze tillen verandering naar een higher level van samenwerking & performance.

Mijn focus is altijd de mens in de (agile) transformatie. Maar wat is optimale samenwerking? Welke leiderschapsstijlen zijn te benutten om de objectives te behalen? Welke strategie is werkbaar voor medewerkers; hoe kunnen teams hierin zelfsturend performen? Het herkennen, erkennen van belangrijke relationele stromen binnen teams kan een uidaging zijn. Ik geef hiervoor handvatten om de uitdaing aan te gaan, evanals het daarna kunnen omzetten naar actie en samenwerking.

Dit alles vergt zelfreflectie van het hele team. Het begint met vertrouwen, commitment & goede communicatie.

Tijdens de trainingen zet ik hier o.a. Transactionele Analyse en de praktische tool PCM voor in. Zodat je naast een true connection als resultaat, wegloopt met een groeiende emotionele intelligentie en een praktische toolkit voor dagelijks gebruik.

Klaar om aan de slag te gaan samen? Heeft de tribe wat vibe nodig? Bel of mail voor een intakegesprek. Zowel maatwerk als incompany, voor individuen, teams en voor leadership.

Let's get your team rolling!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?