Neem contact op
Jannette Baaij-Melis

Jannette Baaij-Melis

PCM trainer

Anders kijken, luisteren èn doen!

Informatie

Plaats: Ermelo, Nederland
Talen: Nederlands
Specialisme: Business, Gezondheidszorg, Onderwijs, Teamontwikkeling
Telefoon: 0621479212
E-mail: info@baaijmelis.nl
Website: www.baaijmelis.nl

Over mij

Mijn naam is Jannette Baaij Melis. Mijn kracht ligt in het werken met mensen. Ik doe niets liever. Als trainer observeer ik wat er gebeurt in het team, tussen mensen én met mensen. Ik laat me niet meezuigen in het proces, maar blijf neutraal en objectief. Ik begeleid het proces, zorg voor een goede sfeer. Ik prik door waar nodig, stuur bij in het proces en houd focus op de kern van de sessie.

PCM-trainer én paardencoach

Wat je van mij kan verwachten? Een goede theoretische ondergrond én praktische toepassing in het hier en nu. Dat doe ik aan de hand van het Process Communication Model (PCM). Als gediplomeerd PCM-trainer help ik te ontdekken hoe jij en je collega’s communiceren en hoe dat effectiever, prettiger en met energie kan. Dit kán ik combineren met coaching met paarden. Hierbij ligt de nadruk op ervaringsgericht leren. Ik ben geregistreerd Equine Assisted Coach®.

Vanuit het onderwijs

Met veel liefde werkte ik jarenlang als docent op het vmbo. Ik deed de master Learning & Innovation en was betrokken bij projectmanagement en onderwijsvernieuwing. Als interim-leidinggevende kwam ik in aanraking met PCM. Dit model geeft inzicht in het gedrag en hoe je communiceert en de invloed daarvan op de ander. Hier wilde ik méér mee doen. Samen met collega-trainers begon ik docenten te trainen. Al gauw kwam ik ook op het spoor van paardencoaching als methode. Juist de combinatie van PCM en paardencoaching is goud. Baaij Melis training & coaching bestaat sinds 2015. kracht en liefde liggen in het werken met mensen. Ik hou van een goede theoretische ondergrond met een praktische toepassing in het hier en nu. Dit heb ik gevonden in Process Communication en Coachen met paarden. 

Laatste nieuws & wat ons bezighoudt

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?