Neem contact op

Stress de wereld uit

Ik heb een missie: Stress de wereld uit.

In deze eerste podcast leg ik uit wat er fysiek bij ons gebeurt als we onder hoge spanning staan en wat de gevolgen zijn van deze soms langdurige spanningen voor zowel individuen als voor organisaties.

Ik geloof erin dat, als we streven naar een hoog welzijnsniveau voor iedereen, een hoog welvaartsniveau dan vanzelf volgt én dat het eenvoudig te realiseren is.

Ik vertel je o.a. over BOM-metjes (Bewuste OntspanningsMomenten), ons mammoetsysteem, het belang van het op zoek gaan naar de brandhaard, de gevolgen van autocratische systemen, dienend leiderschap, het Rijnlands organisatiemodel en hoe je de stilte vóór je kunt laten werken.

Veel luisterplezier!

Meer van mij

Ontdek meer over

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?