Neem contact op
Ellen Janssen

Ellen Janssen

PCM trainer

Communiceren is net als samen dansen...

Informatie

Plaats: Wormer, Nederland
Talen: Nederlands, Engels
Specialisme: Business, Leiderschap, Teamontwikkeling
Telefoon: 0645778222
E-mail: ellen@teamellen.nl

Over mij

Communiceren is net als samen dansen… vind elkaars ritme en je vliegt! Maar houd je onvoldoende rekening met elkaar(s kwaliteiten en behoeften), bestaat de kans dat je op elkaars tenen gaat staan. Letterlijk - bij dansen - of figuurlijk - in communicatie. Auw! 

Als PCM-trainer help ik bij het vinden van het ‘communicatieritme’. Dat van jezelf en van anderen / je collega’s / je team. PCM geeft veel inzicht in de manier waarop we contact maken, onze voorkeuren en (de)motivatoren. Als we lekker in ons vel zitten èn als we onder druk staan. Met dit inzicht is het verrassend eenvoudig om verbeteringen toe te passen. Want als je communiceert vanuit jouw kracht èn kunt inspelen op de voorkeur van een ander, ben je echt in verbinding met elkaar. Zo ben je wat liever voor jezelf, is de samenwerking met anderen veel effectiever en voorkom je miscommunicatie en stress. En dat werkt en leeft superfijn!

Communicatie is mijn vak. Al meer dan 20 jaar. Als communicatieadviseur heb ik ervaring aan bureauzijde, bij de overheid en al lange tijd bij het internationale ING. Ik had te maken met interne- en externe communicatie, met burgers, medewerkers, leiders en internationale directieleden, met verschillende talen en culturen. Maar altijd draait het in de kern om persoonlijk contact. En juist in een wereld waarin we steeds meer digitaal communiceren, is goed persoonlijk contact zo ontzettend belangrijk. PCM helpt daarbij. Sterker nog, sommigen noemen PCM een communicatierevolutie. Oordeel zelf.

Nieuwsgierig geworden? Laat het me weten. 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?