Neem contact op
Mark Eilander

Mark Eilander

PCM coach

Wat je zegt is belangrijk. De manier waarop belangrijker. #zelfbewust

Informatie

Plaats: Hattem, Nederland
Talen: Nederlands, Engels
Specialisme: Business, Gezondheidszorg, Kindercoaching, Leiderschap, Toon alles (5) Onderwijs, Persoonlijke coaching, Stressmanagement, Teamontwikkeling
Telefoon: 0650858868
E-mail: eilanderzorgencoaching@gmail.com

Over mij

Ik ben nu ruim 5 jaar (team) coach binnen verschillende bedrijfstakken, met specialisatie in zorg en onderwijs. Mijn doel is om relaties in privé en werk te upgraden naar waarde(n)volle samenwerking waarin begrip, compassie en oprechte nieuwsgierigheid leidt tot constructieve en positieve relaties waar wederzijds respect de kerncultuur is.

Ik sta voor samen optrekken en ontdekken waar je krachten liggen, nieuwe inzichten toepassen en dagelijks bewust worden van je eigen energiebalans in relatie tot je eigen stress en psychologische behoeften. Van daaruit is het mogelijk om in relatie tot de ander te komen, compassie te tonen en oprecht nieuwsgierig te zijn naar jezelf en naar de ander.

Door vanuit relatie en verbinding met elkaar te zoeken naar wat jouw wensen, behoeften en communicatiestijlen zijn zorgen we er samen voor dat je elke dag bewust zorgt voor jezelf en daarmee een stuk minder stressvol door het leven wandelt. Hoe leuk is dat?! 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?