Neem contact op
Toosje Idema

Toosje Idema

PCM coach

Gereedschap om te bouwen aan jezelf en aan verbinding met anderen!

Informatie

Plaats: Acquoy, Nederland
Talen: Nederlands
Specialisme: Leiderschap, Persoonlijke coaching, Stressmanagement, Teamontwikkeling
Telefoon: 0629575474
E-mail: toosje.idema@outlook.com

Over mij

Opgeleid als bouwkundig architect, maak ik gebouwen en verbouwingen die beantwoorden aan de vraag en behoefte van gebruikers. Daarnaast begeleid ik als HR-manager de medewerkers van het bureau in hun ontwikkeling.

Coaching is maatwerk: ik kijk samen met mijn coachées naar hun vraag en naar de behoefte die daar onder ligt. Op basis daarvan bepalen we een aanpak om te bouwen aan een duurzame gedragsverandering op persoonlijk of professioneel vlak. Vanuit de positieve psychologie en met de overtuiging dat we allemaal oké zijn, begeleid ik mijn coachées individueel en in teamverband. We kijken naar kwaliteiten, voorkeuren en valkuilen om inzicht te krijgen in gedrag en communicatie. Met het inzicht in onze gewoontepatronen kunnen we bepalen welke gedragsverandering we willen bereiken en hoe we autonoom gedrag kunnen laten zien.

Net zoals voor het bouwen en verbouwen is een goedgevulde gereedschapskist essentieel. PCM biedt praktische tools die je gemakkelijk en op kleine schaal in het dagelijks leven kunt inzetten. Hiermee kun je veilig oefenen en ervaren wat het effect is als je een gedragsverandering doorvoert. Naast inzicht in je eigen gedrag en communicatievoorkeuren leer je ook om die van anderen te herkennen, en krijg je handvatten hoe je daar mee om kunt gaan. Zo werk je aan duurzame relaties in werk en privé met PCM als vliegwiel om gedragsverandering in gang te zetten en aan de gang te houden!

Je kunt contact met me opnemen om vrijblijvend de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?