Neem contact op
<p dir="ltr">PCM 1 Basistraining &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;</p>

PCM 1 Basistraining

Hoe communiceer ik?
Hoe communiceer jij?
Hoe communiceren wij samen?
Locatie: Nederland, Utrecht
Trainers: Edwin van Riel
Format: Live
Talen: Nederlands
Prijs: € 1.450

Schrijf je in
Wanneer:

Wanneer?

2 - 3 juni 2022 (9.30 - 16.00) 2 dagen

22 juni 2022 (9.30 - 16.00) 1 dag

Omschrijving:

Iedere voorkeur heeft kwaliteiten!

Jouw voorkeuren in communicatie bepalen hoe jij anderen benadert of op hen reageert. We onderscheiden de voorkeuren gevoelens, gedachten, meningen, inactie, actie en reactie. Jij hebt zelf de sleutel in handen om je aan te passen aan jouw gesprekspartner.

Iets voor jou?

Ontdek hoe de training In contact – De basis voor jou kan werken en doe mee. Of kies voor een InCompany training voor jouw team. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor individuele- en teamcoaching.

Wat je leert

Zelfinzicht en veerkracht

Met het PCM-profiel bekijk je jezelf vanuit je sterke punten en voorkeuren. Met dit zelfinzicht kijk je anders naar alledaagse situaties en kun je keuzes maken die aansluiten bij je je behoeften en die helpen je dromen te realiseren.

Makkelijker contact maken

Met dit hernieuwde zelfinzicht kun je andermans gedrag en motivatie ook ontcijferen. Kijk anders naar gedrag van jezelf en anderen, herken wat de ander nodig heeft en sluit hier op aan.

Stress verminderen

Herken de eerste tekenen van miscommunicatie en buig het om in effectief contact. Zo voorkom je misverstanden, frustratie en gebrek aan betrokkenheid. En ga je stress en bijbehorend onproductief gedrag te lijf.  

PCM 1 biedt inzichten en vaardigheden om:  

  • Beslissingen te nemen en te handelen met meer zelfbewustzijn.

  • Andermans gedrag te ontcijferen en effectief te communiceren.

  • Boost productiviteit door te begrijpen wat anderen motiveert.

  • Miscommunicatie vroeg te spotten en om te buigen in effectieve samenwerking.

  • Sterkere relaties te bouwen door echt contact te maken.

Schrijf je in
Edwin van Riel
Geboeid door interactie en de invloed die je zelf hebt!

Persoonlijke groei van jou is mijn missie. Dat doe ik door middel van opleiding &amp; training, coaching en teamontwikkeltrajecten. In deze trajecten kom ik dichtbij en sluit ik aan bij jouw leerdoelen. Die maak ik graag same...

Persoonlijke groei van jou is mijn missie. Dat doe ik door middel van opleiding & training, coaching en teamontwikkeltrajecten. In deze trajecten kom ik dichtbij en sluit ik aan bij jouw leerdoelen. Die maak ik graag samen met jou concreet en realistisch. Mijn eigen ervaring als adviseur en manager in klantcontactomgeving neem ik hierin mee.

Via open inschrijving kun je deelnemen aan een groot aantal effectieve en praktisch ingerichte opleidingen en trainingen. Naast open inschrijving ben ik ervaren in het verzorgen van maatwerk In Company trajecten, zowel op het gebied van leiderschap, klantcontact en teamontwikkeling.

Uitgangspunt voor mij zijn jouw kwaliteiten waarop ik graag samen met je verder bouw. Door te leren van en met elkaar in een voor jou vertrouwde omgeving.

Toon meer
Edwin van Riel
PCM trainer

Schrijf je inBlijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?