Neem contact op
<p dir="ltr">PCM 1 Basistraining</p>

PCM 1 Basistraining

'contact, motivatie, stressreductie' (met ABAN-accreditatie voor medici) - VOLGEBOEKT

meer zelfinzicht en innerlijke rust
soepel en effectief communiceren
stress uit jouw systeem
Locatie: Utrecht, Nederland
Trainers: Hetty Jansen-Verhagen
Format: Live
Talen: Nederlands
Prijs: € 1.295

Schrijf je in
Wanneer:

Dag 1: donderdag 1 februari 2024 (9.00 - 17.00)

Dag 2: vrijdag 2 februari 2024 (9.00 - 17.00)

Dag 3: zaterdag 10 februari 2024 (9.00 - 17.00)

Omschrijving:

Je hebt wensen en doelen voor ogen. Samen met jouw team of de mensen om je heen wil je deze wensen realiseren en de doelen bereiken. Je hebt trainingen en cursussen gehad. Je hebt een profiel in de lade liggen. Je weet dat iedereen anders is. Maar hoe bereik je anderen ècht? Hoe creëer en houdt je gemotiveerde mensen om je heen, of je nu hiërarchisch verantwoordelijk bent of niet? Hoe ga je om met soms complexe besluitvormingstrajecten? Hoe zorg je ervoor dat de lastige bewoner/klant/patiënt/collega etc. echt naar jou kan luisteren en je begrijpt ? En hoe hou je daarbij jouw eigen energie en plezier hoog?

Door de 3-daagse PCM-Basistraining krijg je een heldere en praktische gebruiksaanwijzing van jezelf en van anderen op een goede dag én vooral ook op een minder goede dag. Je leert (voorspelbaar stress-)gedrag te herkennen bij jezelf en bij de ander. Je krijgt inzicht in en tools voor een verbindende en effectieve reactie en interactie vanuit jouw eigen persoonlijkheidsstructuur. Dus geen communicatietruc, maar de kunst om bewust gekozen karakterstukken uit jezelf in te zetten op een zodanige wijze, dat jij en de ander een prettige communicatie hebben. “The art of adaptatie communication”. Vanuit “ik ben OK en jij bent OK”. Plezierig voor jezelf en voor de omgang met collega’s, medewerkers, stakeholders, klanten, patiënten, leerlingen, mede-bestuursleden, managers en in al jouw persoonlijke relaties.

Deze training vindt plaats in mijn schitterende werkruimte in de werfkelder onder Oudegracht 381 te Utrecht.

De basistraining gaat van start met min. 4 deelnemers.

Max aantal deelnemers is 6.

Training is inclusief:

PCM-persoonlijkheidsprofiel

PCM-handboek

PCM-basistrainingsmanual

PCM-pocket-card

Luxe lunchcatering

De training is geaccrediteerd voor medici bij ABAN (18 studiepunten).

Wil je meer informatie over deze training, klik dan even op mijn naam hieronder en dan vind je mijn emailgegevens en telefoonnummer. Of kijk op de pagina 'Data' op mijn website www.hjtc.nl.

Wat je leert

Zelfinzicht en veerkracht

Met het PCM-profiel bekijk je jezelf vanuit je sterke punten en voorkeuren. Met dit zelfinzicht kijk je anders naar alledaagse situaties en kun je keuzes maken die aansluiten bij je je behoeften en die helpen je dromen te realiseren.

Makkelijker contact maken

Met dit hernieuwde zelfinzicht kun je andermans gedrag en motivatie ook ontcijferen. Kijk anders naar gedrag van jezelf en anderen, herken wat de ander nodig heeft en sluit hier op aan.

Stress verminderen

Herken de eerste tekenen van miscommunicatie en buig het om in effectief contact. Zo voorkom je misverstanden, frustratie en gebrek aan betrokkenheid. En ga je stress en bijbehorend onproductief gedrag te lijf.  

PCM 1 biedt inzichten en vaardigheden om:  

  • Beslissingen te nemen en te handelen met meer zelfbewustzijn.

  • Andermans gedrag te ontcijferen en effectief te communiceren.

  • Boost productiviteit door te begrijpen wat anderen motiveert.

  • Miscommunicatie vroeg te spotten en om te buigen in effectieve samenwerking.

  • Sterkere relaties te bouwen door echt contact te maken.

Schrijf je in
Hetty Jansen-Verhagen
Communicatie start bij het gesprek met jezelf

Stel je eens voor dat het vanzelfsprekend zou zijn dat jij bijna altijd lekker in je vel zit, dat samenwerken soepel gaat, we elkaar gewoon begrijpen, we op elkaar reageren op een wijze waar we vrolijk van worden, dat tijdsdr...

Stel je eens voor dat het vanzelfsprekend zou zijn dat jij bijna altijd lekker in je vel zit, dat samenwerken soepel gaat, we elkaar gewoon begrijpen, we op elkaar reageren op een wijze waar we vrolijk van worden, dat tijdsdruk geen issue meer is, dat resultaten altijd optimaal zijn en – last but not least – dat stressgedrag vermeden wordt. Mijn missie is om dit alles te realiseren! “Keep dreaming” hoor ik je denken. “Nee hoor”, zeg ik, stappen in die richting worden gemaakt en kun jij ook maken.

Als stressmanagement-consultant en PCM-trainer en -coach is dit mijn focus en geef ik al jarenlang open PCM-trainingen, teamtrainingen op maat, workshops, masterclasses, MT-heidagen, organiseer ik opfris- en inspiratiemomenten en komen mensen bij mij voor teamontwikkeling en individuele coachingssessies. In het Nederlands, in het Engels. In mijn bijzondere werkruimte in een Middeleeuwse werfkelder in de Utrechtse binnenstad, online of op een locatie die jou past.

Je krijgt inzichten en kennis over jezelf en de mensen om je heen en wat dat betekent voor de communicatie tussen jullie. Je ontdekt minder ontwikkelde kanten van jezelf en kunt die gaan ontplooien. Er ontstaat begrip voor kwaliteiten die jij niet dominant hebt en de wijze waarop die worden geuit door de ander. Je wordt vaardig in 'the art of adaptable communication'. En je krijgt praktische tools om er, met wat jij van nature in je hebt, op ieder moment en in elke situatie mee aan de slag te gaan. Op een wijze die afgestemd is op jou (en jouw team). Zodat er meer innerlijke rust en veerkracht komt, de samenwerking energie geeft en resultaten verbeteren.

Dus mail me even (info@hjtc.nl), bel me (06-21 81 94 11) of bezoek voor meer info mijn website (www.hjtc.nl), dan bespreken we jouw vraag en bekijken we wat ik voor je kan doen en hoe ik je het beste kan begeleiden.

Alleen samen krijgen we stress de wereld uit.

Toon meer
Hetty Jansen-Verhagen
PCM trainer & coach

Schrijf je inBlijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?