Neem contact op
<p dir="ltr">PCM 1 Basistraining &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&nbsp;</p>

PCM 1 Basistraining

Met plezier effectief communiceren

Heldere communicatie
Elkaar beter begrijpen
Zelfmanagement
Locatie: Nederland, Winsum
Trainers: Maria Bolt
Format: Live
Talen: Nederlands
Prijs: € 1.250

Schrijf je in
Wanneer:

Driedaagse basistraining:

Dag 1 en 2 op donderdag en vrijdag 1 en 2 september

7 september een online intervisie van 19.30 tot 21.00u

Dag 3 op donderdag 15 september

De dagen zijn van 9.00u tot 16.30u te Winsum (Gr)

Omschrijving:

Omschrijving:

Kenmerkend voor de training: 

  • Werken vanuit een persoonlijk profiel: Het profiel geeft direct inzicht in jouw kwaliteiten, uitdagingen en manier van communiceren
  • Oefenen vanuit de praktijk: Vanaf de eerste dag kun je alles wat je leert, toepassen in de praktijk.
  • Praktisch en direct toepasbaar: Door praktische en inspirerende oefeningen kan je het geleerde al snel toepassen.
  • Samen leren met plezier: Met veel interactie en plezier gaan we met elkaar aan de slag met de oefeningen en opdrachten
  • Leren van elkaar: Iedereen is anders en we maken gebruik van deze diversiteit van de groep om zo meer inzicht te krijgen in de ander en zijn/ haar manier van communiceren.


Wat je leert

Zelfinzicht en veerkracht

Met het PCM-profiel bekijk je jezelf vanuit je sterke punten en voorkeuren. Met dit zelfinzicht kijk je anders naar alledaagse situaties en kun je keuzes maken die aansluiten bij je je behoeften en die helpen je dromen te realiseren.

Makkelijker contact maken

Met dit hernieuwde zelfinzicht kun je andermans gedrag en motivatie ook ontcijferen. Kijk anders naar gedrag van jezelf en anderen, herken wat de ander nodig heeft en sluit hier op aan.

Stress verminderen

Herken de eerste tekenen van miscommunicatie en buig het om in effectief contact. Zo voorkom je misverstanden, frustratie en gebrek aan betrokkenheid. En ga je stress en bijbehorend onproductief gedrag te lijf.  

PCM 1 biedt inzichten en vaardigheden om:  

  • Beslissingen te nemen en te handelen met meer zelfbewustzijn.

  • Andermans gedrag te ontcijferen en effectief te communiceren.

  • Boost productiviteit door te begrijpen wat anderen motiveert.

  • Miscommunicatie vroeg te spotten en om te buigen in effectieve samenwerking.

  • Sterkere relaties te bouwen door echt contact te maken.

Schrijf je in
Maria Bolt
Met aandacht en respect én de juiste taal bereik je zoveel meer

Teamtrainer Mijn inzet is dat mensen elkaar respecteren en (gaan)waarderen en zien dat kennis, ervaring, competenties en kwaliteiten van ieder teamlid kunnen bijdragen aan de verhoging van de kwaliteit van het team. Dat le...

Teamtrainer

Mijn inzet is dat mensen elkaar respecteren en (gaan)waarderen en zien dat kennis, ervaring, competenties en kwaliteiten van ieder teamlid kunnen bijdragen aan de verhoging van de kwaliteit van het team. Dat levert het team betere resultaten op en vooral meer werkplezier. "Nobody is perfect, but a team can be".

Net als je niet niet kunt communiceren kan je in een organisatie met verschillende mensen, niet niet samenwerken. Doel is dat het team een goed samenwerkend team wordt, de collega’s elkaar beter begrijpen en iedereen met energie en plezier werkt. In mijn aanpak wordt er gesproken over de verschillen die er zijn tussen de teamleden. En hoe waardevol die verschillen zijn en dat juist dit een team maakt. We werken vanuit de persoonlijke profielen en de team-scan. Kwaliteiten en competenties worden inzichtelijk en dat wordt verbonden aan de taakverdeling en de rollen die een ieder heeft. 

Coaching

De wereld is dynamischer dan ooit. Alles lijkt in beweging en veel mensen vragen zich af hoe zij zichzelf op een gezonde manier staande kunnen houden. Ook in werksituaties verandert er veel en wordt er veel van mensen gevraagd. Hoe kan je in balans blijven en je verder ontwikkelen. En wat als de balans verstoord wordt, er stress ervaren wordt of er zijn vragen en problemen in het werk en de werkrelaties? Vaak ontstaat dat als er ruis op de lijn is. 

Op basis van het PCM-profiel en een aantal coach-gesprekken krijg je inzicht in jouw manier van communiceren en hoe je dit effectiever kunt maken. Op die manier krijg je weer grip op de situatie en kan je relaties verbeteren en de balans herstellen.

Toon meer
Maria Bolt
PCM trainer & coach

Schrijf je inBlijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?