Neem contact op
<p dir="ltr">PCM 1 Basistraining</p>

PCM 1 Basistraining

PCM Basistraining Communicatie & Motivatie

Werk samen met meer plezier en resultaat
Inzicht in jouw persoonlijkheid en gedrag
Leer lastige situaties om te buigen
Locatie: Zeddam, Nederland
Trainers: Monique Bruil
Format: Live
Talen: Nederlands
Prijs: € 1.450

Schrijf je in
Wanneer:

13, 14 en 21 april 2023

Dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur

Omschrijving:

We ervaren het allemaal wel eens. We praten met elkaar, maar begrijpen elkaar niet altijd. Hierdoor voelen we ons soms onbegrepen of gefrustreerd. Gevolg; we verliezen onze motivatie, raken sneller geïrriteerd en presteren minder. Hoe komt het dat we met de één direct een klik hebben terwijl het met de ander soms zoveel moeite kost om effectief te communiceren? Komt je dit bekend voor?

Tijdens de 3-daagse PCM-Basistraining krijg je inzicht in hoe je van nature communiceert, wat jouw persoonlijke knelpunten zijn en hoe je deze kennis kunt vertalen naar prettige en effectieve communicatie. Effectiever samenwerken, met meer energie, plezier en resultaat! Leer kenmerkend gedrag bij jezelf en anderen om te zetten in iets positiefs.

Vind je het waardevol om inzichten en handvaten te krijgen die bijdragen aan effectiever samenwerken met meer werkplezier, krachtiger leiderschap, minder stress, succesvolle klantgesprekken?

Wil je hier graag meer van weten? Reflecteren op je eigen gedrag? Schrijf je in, je bent van harte welkom.

Onder het motto: Verandering begint met vertrouwen! Vertrouwen in jezelf, je team en in samenwerken.

Praktische informatie

Deelnemers: min. 4 - max. 8

Prijs is incl. lunch & uitgebreid PCM-persoonlijkheidsprofiel, lesmateriaal, boeken Ontdek Process Communication & In 10 stappen zelfbewuster samenwerken.

Schrijf je meteen in of breid je training uit in deze programma's:

Zelfbewuster samenwerken - Doe mee met het speciale trainingsprogramma dat ik voor mijn boek “In tien stappen zelfbewuster samenwerken” heb ontwikkeld. In dit 6 maanden durende programma krijg je inzicht in hoe je kenmerkend gedrag bij jezelf en bij de mensen waarmee je samenwerkt, omzet naar iets positiefs. De PCM 1 en PCM 2 training zijn onderdeel van deze waardevolle en zeer complete training! Lees hier meer over het programma.

Excellent communiceren en motiveren - combineer de inzichten van PCM 1 met de vaardigheden en verdieping van PCM 2 in 5 dagen. Lees hier meer over het programma.

Wat je leert

Zelfinzicht en veerkracht

Met het PCM-profiel bekijk je jezelf vanuit je sterke punten en voorkeuren. Met dit zelfinzicht kijk je anders naar alledaagse situaties en kun je keuzes maken die aansluiten bij je je behoeften en die helpen je dromen te realiseren.

Makkelijker contact maken

Met dit hernieuwde zelfinzicht kun je andermans gedrag en motivatie ook ontcijferen. Kijk anders naar gedrag van jezelf en anderen, herken wat de ander nodig heeft en sluit hier op aan.

Stress verminderen

Herken de eerste tekenen van miscommunicatie en buig het om in effectief contact. Zo voorkom je misverstanden, frustratie en gebrek aan betrokkenheid. En ga je stress en bijbehorend onproductief gedrag te lijf.  

PCM 1 biedt inzichten en vaardigheden om:  

  • Beslissingen te nemen en te handelen met meer zelfbewustzijn.

  • Andermans gedrag te ontcijferen en effectief te communiceren.

  • Boost productiviteit door te begrijpen wat anderen motiveert.

  • Miscommunicatie vroeg te spotten en om te buigen in effectieve samenwerking.

  • Sterkere relaties te bouwen door echt contact te maken.

Schrijf je in
Monique Bruil
Versterk je communicatie en ga voor meer plezier en resultaat

Als Trainer en Coach hou ik er van om mensen te inspireren en motiveren en streef ik graag naar een gezamenlijk doel. Samen werken aan verbetering en vertrouwen! Schakelen met mensen en samen een optimaal resultaat behalen. ...

Als Trainer en Coach hou ik er van om mensen te inspireren en motiveren en streef ik graag naar een gezamenlijk doel. Samen werken aan verbetering en vertrouwen! Schakelen met mensen en samen een optimaal resultaat behalen.

Ik heb jarenlange nationale en internationale ervaring zowel vanuit de interne organisatie alsook extern met klanten en leveranciers. Waarbij de ontwikkeling van communicatie, gericht op structuur, vaardigheden en efficiency altijd centraal stond. Door vallen en weer opstaan en vooral door goed te luisteren heb ik geleerd hoe belangrijk het is om zo nu en dan ook kritisch naar jezelf, je team en je eigen organisatie te kijken.

Mijn kracht ligt in de passie voor mensen en organisaties in combinatie met een sterk empathisch vermogen, gedrevenheid en enthousiasme. Vanuit verbindend leiderschap mensen en organisaties inspireren en verder helpen.

Wil jij alles uit je dag halen en vol positieve energie zelfbewust samenwerken met oog en oor voor elkaar? Je communicatie en motivatie versterken en je bewustwording vergroten? Ik help je graag!

Toon meer
Monique Bruil
PCM trainer & coach

Schrijf je inBlijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?