Neem contact op
<p>PCM 2</p>

<p>Verdiepingstraining</p>

PCM 2 Verdiepingstraining

Stress?? Het is een cadeautje!
Leer signalen herkennen
Motiveer gericht
Locatie: Nederland, Eindhoven
Trainers: Edwin van Riel
Format: Live
Talen: Nederlands
Prijs: € 1.050

Schrijf je in
Wanneer:

17 - 18 maart 2022 (9.30 - 16.00 uur)

Omschrijving:

Deze tweedaagse training is een vervolg op de driedaagse PCM 1 basistraining en richt zich op het verder verdiepen en uitbreiden van de vaardigheden van het contact maken, motiveren en oplossen van conflicten met behulp van PCM. 

We gaan dieper in op de toepassing van PCM in conflicten en stressvolle situaties, zowel interpersoonlijk als binnen groepen en teams. We staan uitgebreid stil bij de verschillende stresspatronen (zoals voorspelbare faalpatronen en mythes die stress versterken) en effectieve interactie-strategieën. 

Je verdiept jouw kennis en versterkt het succesvol praktisch toepassen van PCM. We gaan aan de slag met concrete do’s en don'ts en praktijkvoorbeelden via casussen en filmfragmenten. 

Je maakt kennis en gaat oefenen met verdiepende informatie waardoor je jouw eigen stresspatronen en die van de ander nog sneller en beter herkent en waardoor je interventie-en preventiestrategieën nog effectiever kunt toepassen in het leven van alle dag, op het werk of in jouw privé-leven.

Wat je leert

Gericht motiveren

Vanuit je eigen PCM-profiel begrijp je beter hoe elk persoonlijkheidstype en -fase zijn eigen motivaties en bijbehorende emoties heeft. Hierdoor kun je langetermijnstress voorspellen en bescherming bieden tegen de mogelijke gevolgen.

Patronen ontdekken

Je ontwikkelt een antenne voor stress. Hiermee spot je tijdig de gedragspatronen die jou en anderen in de weg zitten. Dit inzicht helpt je om miscommunicatie, ruis en conflict tegen te gaan.

Signalen oppikken

Als je de persoonlijkheidstypen begrijpt, kun je meer signalen oppikken uit de omgeving. Zo snap je beter wat mensen nou echt bedoelen in intense situaties, gesprekken of digitaal contact. Hierdoor herken je gebrek aan betrokkenheid en buig je het om naar echt contact.

PCM 2 biedt inzichten en vaardigheden om:      

  • Miscommunicatie te signaleren door scherp te observeren.
  • Schriftelijke communicatie te analyseren en tussen de regels door te lezen.

  • Jouw communicatiestijl aan te passen aan de voorkeuren van anderen.

  • Emotionele patronen te herkennen en miscommunicatie te voorkomen.

  • Te voorkomen dat stress uitmondt in conflict en negativiteit om te buigen in productiviteit.

  • Te ontdekken hoe en waarom motivaties kunnen veranderen wanneer we faseren.

Schrijf je in
Edwin van Riel
Geboeid door interactie en de invloed die je zelf hebt!

Persoonlijke groei van jou is mijn missie. Dat doe ik door middel van opleiding &amp; training, coaching en teamontwikkeltrajecten. In deze trajecten kom ik dichtbij en sluit ik aan bij jouw leerdoelen. Die maak ik graag same...

Persoonlijke groei van jou is mijn missie. Dat doe ik door middel van opleiding & training, coaching en teamontwikkeltrajecten. In deze trajecten kom ik dichtbij en sluit ik aan bij jouw leerdoelen. Die maak ik graag samen met jou concreet en realistisch. Mijn eigen ervaring als adviseur en manager in klantcontactomgeving neem ik hierin mee.

Via open inschrijving kun je deelnemen aan een groot aantal effectieve en praktisch ingerichte opleidingen en trainingen. Naast open inschrijving ben ik ervaren in het verzorgen van maatwerk In Company trajecten, zowel op het gebied van leiderschap, klantcontact en teamontwikkeling.

Uitgangspunt voor mij zijn jouw kwaliteiten waarop ik graag samen met je verder bouw. Door te leren van en met elkaar in een voor jou vertrouwde omgeving.

Toon meer
Edwin van Riel
PCM trainer

Schrijf je inBlijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?