Neem contact op
<p>Psychologie op de werkvloer</p>

Psychologie op de werkvloer

Effectief samenwerken met verschillende persoonlijkheden

Zelfinzicht en bewustwording
Zelfmanagement
Observeren en interveniëren
Locatie: Baarn, Nederland
Trainers: Manon Bongers
Format: Live
Talen: Nederlands
Prijs: € 3.599

Schrijf je in
Wanneer:

Elke module start om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Ontvangst vanaf 9.00 uur. Om 11.00 uur en 15.00 uur is er een koffie-/theepauze en om 12.30 uur een uitgebreide lunch.

Module 1 dinsdag 19 september

Module 2 dinsdag 10 oktober

Module 3 dinsdag 31 oktober

Module 4 dinsdag 21 november

Module 5 dinsdag 12 december

De deelnamekosten bedragen € 3.599,- exclusief BTW. Inclusief arrangement, intakegesprek, 2 individuele coachsessies, PCM-persoonlijkheidsprofiel, boeken Ontdek Process Communication en Dealen met je baas, werkmap, lesmateriaal, hand-outs, oefeningen, praktijkopdrachten en tussentijdse begeleiding.

Omschrijving:

De training toont je de impact van je eigen gedrag en dat van anderen in de werkrelatie. Ook word je je bewust van je zelfbeeld, overtuigingen en de manier waarop je met gevoelens omgaat. Je versterkt je zelfinzicht en zelfbewustzijn. Je manier van communiceren en je werkrelaties verbeteren en je persoonlijke effectiviteit neemt toe. Gesprekken lopen soepeler, je boekt betere resultaten en ervaart meer plezier in je werk.

Manon Bongers
“Leer van gisteren, droom van morgen en leef vandaag.”

Manon is expert op het gebied van gedrag van mensen in organisaties. Ze is psychologie opleider, trainer, coach, therapeut en auteur van de bestseller ‘Coachen vanuit de positieve psychologie’, ‘Psychologie voor managers’ en ...

Manon is expert op het gebied van gedrag van mensen in organisaties. Ze is psychologie opleider, trainer, coach, therapeut en auteur van de bestseller ‘Coachen vanuit de positieve psychologie’, ‘Psychologie voor managers’ en ‘Dealen met je baas’.

Ze is internationaal erkend opleider en supervisor in de Transactionele Analyse en gecertificeerd trainer in het Process Communication Model®. Sinds 2006 is Manon eigenaar van Opleidingsinstituut Bongers & Partners.

Manon begeleidt individuele personen, teams en organisaties in hun ontwikkeling. Aan de hand van bewezen psychologische theorieën legt ze processen en patronen bloot. De positieve psychologie fungeert daarbij als leidraad; de talenten en kwaliteiten van mensen vormen, samen met het doorbreken van storende ingesleten gedragspatronen, het uitgangspunt. Het resultaat: persoonlijke en professionele groei en betere werkrelaties. Kenmerkend in haar aanpak is dat jij als persoon centraal staat. Om je voortgang in het leren te stimuleren en de toepassing in de praktijk te bevorderen, werkt Manon met intervisie, tussentijdse opdrachten en feedback.

Toon meer
Manon Bongers
PCM trainer

Schrijf je inBlijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?