Neem contact op
M. Claire Van de Velde

M. Claire Van de Velde

PCM trainer

Mensen groeien met aangename, plezierige en effectieve omgang

Informatie

Plaats: Gent, België
Talen: Nederlands, Frans, Engels
Specialisme: Business, Gezondheidszorg, Leiderschap, Loopbaancoaching, Toon alles (6) Onderwijs, Persoonlijke coaching, Sales, Stressmanagement, Teamontwikkeling
Telefoon: +32477317963
E-mail: marieclaire.vandevelde@telenet.be

Over mij

Meer dan ooit hebben bedrijven en organisaties belangstelling voor het bekwamen van hun medewerkers en leiders op het snijvlak van communiceren, samenwerken en innoveren. Op een gepersonaliseerde manier kunnen communiceren, motiveren en stress voorkomen is een krachtige aanpak. Dankzij de tools van PCM leer je het beste bereiken in je leiderschap en je vermogen tot samenwerking. 

Ik mocht reeds aan honderden leiders en teams een PCM-training geven, in zeer uiteenlopende sectoren: de opleidings- en zorgsector, klantendiensten, bij innovatieve en creatieve bedrijven, bij banken en financiële instellingen. Ook aan families heb ik reeds een aangepaste PCM-training gegeven. 

Vanuit een vaak veel omvattende vraag van klanten zet ik steeds een gepaste aanpak voor een korte opleiding of een volledig opleidingstraject op, in individueel of in teamverband, met mezelf als actieve begeleider van dat proces. Het is fijn om daarna telkens de feedback te lezen dat ze veel bijgeleerd hebben, dat we echt het verschil konden maken in het positiever met elkaar communiceren en dat ze het geleerde nu ook dagelijks effectief inzetten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?