Neem contact op
Marcella Siemerink

Marcella Siemerink

PCM trainer

Wees jezelf als geen ander

Informatie

Plaats: Borculo, Nederland
Talen: Nederlands
Specialisme: Business, Leiderschap, Loopbaancoaching, Onderwijs, Toon alles (4) Persoonlijke coaching, Stressmanagement, Teamontwikkeling
Telefoon: +31 (6) 38925131
E-mail: mg.siemerink@gmail.com

Over mij

Ik ben een betrokken trainer, coach en adviseur met een onderwijskundige achtergrond. Van oorsprong docent in het primair onderwijs en momenteel werkzaam op een Learning & Development afdeling bij een innovatief, technisch bedrijf in de Achterhoek.

Ik begeleid vakspecialisten en teams bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als gecertificeerd PCM-trainer geef ik op maat gemaakte incompany trainingen. Als coach begeleid ik individuen en teams, waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken vanuit o.a.: PCM, NLP, RET, Voice-Dialogue en Gestalt. Daarnaast werk ik als projectleider waarbij ik, samen met een team, leeroplossingen ontwerp, ontwikkel en implementeer. Het doel hierbij is om het leren zo optimaal mogelijk te integreren in het dagelijks werk. Ik doe mijn werk vanuit passie, daadkracht en verbinding.

Je gaat ontdekken wat jouw unieke talenten zijn en krijgt handvatten om bewuster te communiceren en gerichter te motiveren. Hierdoor kom je beter tegemoet aan de behoeftes van jezelf en die van de ander waardoor stress en frustratie afnemen en je met meer plezier samenwerkt.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?