Neem contact op
<p dir="ltr">PCM 1 Basistraining</p>

PCM 1 Basistraining

Effectief communiceren en motiveren

Doeltreffend verbinding maken met iedereen
Doelgericht motiveren en overtuigen
Doelbewust negatief stressgedrag doorbreken
Locatie: Dordrecht, Nederland
Trainers: Arie-Geert Jongeneel
Format: Live
Talen: Nederlands
Prijs: € 1.350

Schrijf je in
Wanneer:

Vrijdag 12 mei 2023 (9:00 - 17:00)

Vrijdag 19 mei 2023 (9:00 - 17:00)

Vrijdag 26 mei 2023 (9:00 - 17:00)

Omschrijving:

Inhoudelijke informatie over deze training vind je in de brochure die je kunt vinden onder 'Aanbod' op de website www.bsiec.nl.

Deze brochure is daar ook te downloaden.

Wat je leert

Zelfinzicht en veerkracht

Met het PCM-profiel bekijk je jezelf vanuit je sterke punten en voorkeuren. Met dit zelfinzicht kijk je anders naar alledaagse situaties en kun je keuzes maken die aansluiten bij je je behoeften en die helpen je dromen te realiseren.

Makkelijker contact maken

Met dit hernieuwde zelfinzicht kun je andermans gedrag en motivatie ook ontcijferen. Kijk anders naar gedrag van jezelf en anderen, herken wat de ander nodig heeft en sluit hier op aan.

Stress verminderen

Herken de eerste tekenen van miscommunicatie en buig het om in effectief contact. Zo voorkom je misverstanden, frustratie en gebrek aan betrokkenheid. En ga je stress en bijbehorend onproductief gedrag te lijf.  

PCM 1 biedt inzichten en vaardigheden om:  

  • Beslissingen te nemen en te handelen met meer zelfbewustzijn.

  • Andermans gedrag te ontcijferen en effectief te communiceren.

  • Boost productiviteit door te begrijpen wat anderen motiveert.

  • Miscommunicatie vroeg te spotten en om te buigen in effectieve samenwerking.

  • Sterkere relaties te bouwen door echt contact te maken.

Schrijf je in
Arie-Geert Jongeneel
Be Successful, Improve Each Contact

De kunst en impact van adaptief communicerenMet mijn ruime ervaring in diverse leidinggevende en salesgerichte rollen, zowel binnen profit- als non-profitorganisaties, heb ik geleerd hoe cruciaal effectieve communicatie is vo...

De kunst en impact van adaptief communiceren

Met mijn ruime ervaring in diverse leidinggevende en salesgerichte rollen, zowel binnen profit- als non-profitorganisaties, heb ik geleerd hoe cruciaal effectieve communicatie is voor het behalen van succes. De wijze van communiceren is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de organisatie- en teamcultuur.

Wat is mijn doel ?

Ik wil graag het Process Communication Model (PCM) met je delen, zodat je leert om effectiever te communiceren met iedereen, ongeacht de context waarin we ons bevinden. Door inzicht te krijgen in PCM, kun je ook de kans op miscommunicatie minimaliseren, zodat je daar overal je voordeel mee kan doen. Dit geldt niet alleen voor de werkomgeving, maar is ook waardevol voor het verbeteren van persoonlijke relaties in je privéleven. PCM biedt concrete handvatten om dat doel te kunnen behalen.

Hoe wil ik daar als gecertificeerd PCM-trainer aan bijdragen ?

Ik garandeer je dat door mijn inspirerende trainingen, gericht op het verbeteren van jouw communicatieve vaardigheden, je overtuigd zult raken van de kracht van PCM. Er zal een wereld van begrip en begrepen worden voor je opengaan.

Verschillende trainingsopties

Mijn aanbod omvat diverse trainingen en workshops, waaronder trainingen voor communicatieve basisvaardigheden en verdieping, leiderschaps- en teamtrainingen, en ook salestrainingen. Deze trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd, zowel via open inschrijving als incompany.

Ook het houden van een leerzame workshop of het geven van vraaggerichte individuele ondersteuning behoort tot de mogelijkheden.

Aarzel niet langer, ga ook voor meer succes

Ik sta klaar om samen met jou en/of je team aan de slag te gaan. Voor meer informatie en vragen, bezoek de website of stuur een e-mail naar info@bsiec.nl. Je kunt me ook telefonisch bereiken op 06-46852400.

Toon meer
Arie-Geert Jongeneel
PCM trainer

Schrijf je inBlijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?