Neem contact op
<p dir="ltr">PCM 1 Basistraining</p>

PCM 1 Basistraining

Zet de juiste mindset aan

Maak hernieuwd kennis met jezelf

Maak verbindend contact met anderen

Locatie: Noordeloos, Nederland
Trainers: Els Weeda, Aganneke Keus
Format: Live
Talen: Nederlands
Prijs: € 995

Schrijf je in
Wanneer:

22 maart 09.00 - 15.00

23 maart 09.00 - 15.00

18 april 09.00 - 15.00

Omschrijving:

Je bent op de site van PCM, dat betekent dat je je wilt verdiepen in alles wat PCM te bieden heeft. Dat lijkt ons een goed plan😉

Op 22 en 23 maart en 18 april geven wij weer een basistraining waarin we met elkaar zullen gaan ontdekken wat PCM ons te bieden heeft, inzicht in jezelf, inzicht in de ander, je collega, gezins- of familielid. Je krijgt tools om je batterij op te laden en om jouw stress en stress van anderen te herkennen. Ook nemen we de tijd voor het waarom en het voorkomen van conflicten, stress en miscommunicatie.

Op een prachtige locatie, in het pittoreske Noordeloos (Zuid-Holland) krijgen we meer zelfinzicht, leren we hoe we de ander kunnen bereiken op een manier die bij hem of haar past en ontdekken we hoe we onze energiehuishouding positief kunnen beïnvloeden.

Wie is er welkom op deze geheel verzorgde training? Jij! Deze basistraining biedt tools voor je professionele leven, je gezinsleven en je persoonlijk leven.

Meer info?

Neem gerust contact met ons op!

Aganneke Keus 06-45148502                                    

 Els Weeda 06-13087396

www.renewels.nl

Wat je leert

Zelfinzicht en veerkracht

Met het PCM-profiel bekijk je jezelf vanuit je sterke punten en voorkeuren. Met dit zelfinzicht kijk je anders naar alledaagse situaties en kun je keuzes maken die aansluiten bij je je behoeften en die helpen je dromen te realiseren.

Makkelijker contact maken

Met dit hernieuwde zelfinzicht kun je andermans gedrag en motivatie ook ontcijferen. Kijk anders naar gedrag van jezelf en anderen, herken wat de ander nodig heeft en sluit hier op aan.

Stress verminderen

Herken de eerste tekenen van miscommunicatie en buig het om in effectief contact. Zo voorkom je misverstanden, frustratie en gebrek aan betrokkenheid. En ga je stress en bijbehorend onproductief gedrag te lijf.  

PCM 1 biedt inzichten en vaardigheden om:  

  • Beslissingen te nemen en te handelen met meer zelfbewustzijn.

  • Andermans gedrag te ontcijferen en effectief te communiceren.

  • Boost productiviteit door te begrijpen wat anderen motiveert.

  • Miscommunicatie vroeg te spotten en om te buigen in effectieve samenwerking.

  • Sterkere relaties te bouwen door echt contact te maken.

Schrijf je in
Els Weeda
Zie niet wat je denkt te zien, zie wat er is.

Ik ben Els Weeda, PCM trainer en coach. In alle communicatie zoek ik naar verbinding, naar echt contact. Met ruime ervaring in het (speciaal) onderwijs en de combinatie van onderwijs en GGZ zet ik me graag in voor een onde...

Ik ben Els Weeda, PCM trainer en coach.

In alle communicatie zoek ik naar verbinding, naar echt contact. Met ruime ervaring in het (speciaal) onderwijs en de combinatie van onderwijs en GGZ zet ik me graag in voor een onderwijssysteem waarin kinderen zich echt gezien voelen op de manier die bij hen past. Hierbij maak ik gebruik van het Process Communication Model dat ons een genadige spiegel voorhoudt en ons uitdaagt om de beste versie van onszelf te zijn.

In teams, klaslokalen en gezinnen zorg ik ervoor dat iedereen gezien wordt en het begrip voor elkaar wordt vergroot. In alle contacten zul je mij ontmoeten als een betrokken, humoristische trainer en coach met focus op het onderling begrip, het zien van kinderen en het ondersteunen van (pleeg)gezinnen.

Mijn passie is de verbinding en het samen zoeken naar tools om deze verbinding te creëren. Ik zie uit naar een vindtocht met jou!

Toon meer
Els Weeda
PCM trainer & coach

Aganneke Keus
'Laat het Process Communication Model dagelijks verschil maken'

Ik ben Aganneke, ik train teams in het Process Communication Model, om ieders talent en kwaliteit te zien en in te zetten. Ik wandel graag een tijd met jou en je team mee. Dit vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid naar jou...

Ik ben Aganneke, ik train teams in het Process Communication Model, om ieders talent en kwaliteit te zien en in te zetten.

Ik wandel graag een tijd met jou en je team mee. Dit vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid naar jou en de anderen in je team. Er is voor mij niets mooiers dan samen te ontdekken hoe we vanuit 'ik ben oké en jij bent oké' communicatie en samenwerking nog meer kunnen verrijken.

Met mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in het (speciaal)onderwijs, weet ik ook door praktijkervaring hoe het Process Communication Model teams kan samenbrengen.

Graag kom ik in contact met jou!

Toon meer
Aganneke Keus
PCM trainer & coach

Schrijf je inBlijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?