Neem contact op
Arjan Stoffers

Arjan Stoffers

PCM trainer

Kom echt in verbinding met mensen en word gelukkiger en succesvoller!

Informatie

Plaats: Groningen, Nederland
Talen: Nederlands, Engels
Specialisme: Business, Leiderschap, Stressmanagement, Teamontwikkeling
Telefoon: 0613171055
E-mail: info@arjanstoffers.nl
Website: www.arjanstoffers.nl

Over mij

Ik geloof dat er een positieve werkomgeving kan ontstaan als het mensen lukt om écht contact te maken. Ik ben ervan overtuigd dat effectieve één-op-één-communicatie de sleutel is

Ik gebruik geen moeilijk jargon, geen ingewikkelde modellen, ben zeer bevlogen en ik vind dat er af en toe gelachen moet worden. Ik laat de theorie tot leven komen door voorbeelden te gebruiken uit mijn privéleven maar ik put ook zeker uit mijn professionele ervaringen. Als Product Owner stuurde ik jaren teams aan en ik merkte dagelijks het positieve effect van PCM dat ik inzet om effectiever te communiceren en stress te managen.

“Meer dan een jaar na het volgen van de PCM-training, blijf ik nog steeds nieuwe manieren zien waarop ik PCM kan gebruiken in mijn werk en in mijn persoonlijke leven. De manier waarop Arjan de training geeft, zorgt ervoor dat ik keer op keer teruggrijp op de theorie en deze me zo in steeds meer detail eigen maak.”

“PCM heeft mij veel inzicht gegeven zowel in mezelf als in mijn gesprekspartner, ik kan nu sneller en effectiever het juiste kanaal vinden van mijn gesprekspartners en dat is heel waardevol bij mijn coachwerk. Arjan geeft de cursus met veel energie, humor en kennis waardoor het duidelijk en gemakkelijk te volgen is. Ik zou het iedereen aanraden om de cursus bij Arjan te volgen, alleen al omdat je door PCM jezelf ook veel beter gaat begrijpen ”

“Arjan leert je met veel humor en uitgebreide theoretische kennis hoe je effectiever kunt communiceren. In tegenstelling tot andere modellen geeft PCM mij een extra dimensie waarmee ik veel eenvoudiger het juiste kanaal kan kiezen. Dit helpt mij enorm in mijn werk als Agile Coach om mensen in teams op de juiste manier aan te spreken zodat het effect van mijn coaching groter is.”

“Fijne ontspannen training waarin ik veel geleerd heb omtrent eigen communicatievoorkeuren en de voorkeuren van anderen. Deze training heeft me aan het nadenken gezet over mijn wijze van benaderen van andere personen (privé en professioneel) met andere voorkeuren Inhoudelijk vond ik de training duidelijk, uitgebreid en vernieuwend met een goede opbouw.”

Laatste nieuws & wat ons bezighoudt

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?