Neem contact op
Vera Stuurman

Vera Stuurman

PCM coach

Ik ben ok- Jij bent ok!

Informatie

Plaats: Amsterdam, Nederland
Talen: Nederlands, Engels
Specialisme: Business, Leiderschap, Loopbaancoaching, Persoonlijke coaching, Toon alles (3) Stressmanagement, Teamontwikkeling
Telefoon: 0616060227
E-mail: vvanwinsen@gmail.com

Over mij

Vanuit mijn belangstelling voor het gedrag van mensen, communicatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling heb ik de TA-opleiding en de vervolgopleiding Coachen vanuit de positieve psychologie in combinatie met de PCM coachcertificering gevolgd. 

Deze hebben mij veel (zelf)inzicht gegeven en skills geleerd in communicatie, waar komt gedrag en communicatie vandaan. Als HR&O manager en als Coach zijn dit skills die effectief zijn voor heldere communicatie en voor wederzijds begrip. 

Ik zou mezelf omschrijven als begripvol, sensitief, warm, meelevend, pragmatisch en iemand die graag resultaat boekt. Ik werk met aandacht, discretie en oprechte interesse. Interessant is te ontdekken samen met de coachee waar de valkuilen zitten maar vooral wat de kwaliteiten en talenten van iemand zijn en hoe deze in te zetten. Zelfinzicht en bewustwording van patronen helpen je in het dagelijks leven effectief gedrag te laten zien. De TA- en PCM-tools zijn hierbij enorm ondersteunend.

Als je belangstelling hebt, kun je contact met me opnemen om te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste tips en inzichten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je maandelijks up to date!

Neem contact op

Leuk dat je meer wilt weten over PCM. Laat je ons weten hoe we je kunnen helpen? We nemen binnen 24 uur contact met je op.


Inloggen MijnPCMInloggen


Ik ben nog niet ingeschreven,
Schrijf je in

Wachtwoord vergeten

Ik ben nog niet ingeschreven


Meld je nu aan voor MijnPCM, de omgeving voor gecertificeerde PCM-trainers en -coaches.

Schrijf je in

Schrijf je in


Ik ben al ingeschreven,
Inloggen


Ik ben al ingeschreven


Fijn om je weer te zien :)

Inloggen
Schrijf je in


Dank voor je interesse!

Deze website maakt gebruik van cookies

Wij maken gebruik van verschillende soorten cookies op onze website. Wil je doorgaan?